ORDERCHAOS FEST - 15 & 16 IULIE 2009

Go down

ORDERCHAOS FEST - 15 & 16 IULIE 2009

Post  Diazenis on Sun Jun 28, 2009 7:55 pm


ORDERCHAOS FEST: 2 ZILE DE CONCERTE SKA si PUNK/HC, 15 SI 16 IULIE 2009 in SUBURBIA, Bucuresti


PRIMA ZI, 15 IULIE:

P.O. BOX (ska punk, FR) www.myspace.com/pobox
SKA FARA TROMPETE (ska, RO) www.myspace.com/skafaratrompete
747 (ska punk, RO) www.myspace.com/band747
NIVELU' 4 (ska, RO) www.myspace.com/n4


A DOUA ZI, 16 IULIE:

KINGDOM (hardcore, USA) www.myspace.com/xkingdomx
DEAD VOWS (hardcore, SWE) www.myspace.com/deadvows
NOTHING (punk/hc, HU) www.myspace.com/nothinghc
LIBIDO WINS (screamo, HU) www.myspace.com/libidowins
PLAN BEER (punk/hc, HU) www.myspace.com/planbeer
COERCION (punk/hc, RO) www.myspace.com/coercionct
STONED ADDAMS (street punk, RO) www.myspace.com/stonedaddams

Eveniment organizat de TOMBERON RECORDS (www.myspace.com/tomberonrecords), ANOPSIA RADIO STATION (www.anopsia.110mb.com) si UNCB (UNDEGROUND NETWORK COLLECTIVE - www.myspace.com/uncb_)
Data: Miercuri, 15 iulie si Joi, 16 iulie 2009
Locatie: SUBURBIA, Selari nr. 19, Bucuresti, Romania
Ora: 19.00
Intrare: 15 lei
Kingdom s-a format in vara anului 2006 cu intentia de a canta un hardcore straight edge si agresiv. La cateva luni de la formare au reusit sa lanseze un prim demo/EP continand 6 piese la Goodbye Blue Skies Records, apoi in primavara lui 2008, un alt EP, numit 9 Lives este scos pe piata la New Age Records. Inainte de a semna cu Eulogy Recordings, Kingdom a participat la 6 turnee in SUA si 1 singur in Europa.
"The Rage That Guides" este primul album full lenght al trupei de hardcore, un album divers, continand 10 piese cu influente de la trupe precum Buried Alive, Warzone sau Hatebreed, inspiratie oferindu-le formatii incepand de la Nile pana la Led Zeppelin, versurile axandu-se pe probleme politice, dar si personale, contrastand sentimente de suferinta, furie sau speranta. Daca nu ati ascultat Kingdom pana acum mergeti pe pagina lor de myspace: www.myspace.com/xkingdomx, ascultati integral albumul si cititi ultimele evenimente petrecute pe drum in turneul lor alaturi de Dead Vows in Europa relatate chiar de solista lor: http://xkingdomx.blogspot.com/.


Binecunoscuta trupa de hardcore din Goteborg, Suedia, este produsul a patru tipi, complet diferiti, ce au ales sa se lupte cu demonii lor, frica de moarte, durerea si dificultatile vietii moderne in cadrul unul colectiv, purtand numele de Dead Vows.
Albumul fullenght de debut al trupei, "Bad Blood" vorbeste despre determinare, curiozitate, ura sau emotie, sentimente ce sunt prezente in toate cele 11 piese. Ascultati integral albumul aici: www.myspace.com/deadvows


Nothing se afla in turneu in Romania, impreuna cu alte doua trupe din Ungaria, Libido Wins si Plan Beer si vor ajunge in tara in data de 12 iulie, primul concert avandu-l in cadrul festivalului din Timisoara, Independent Voices, aflata la a 6-a editie.
Deabauched Generation Tour se va opori si in Bucuresti, pe data de 16 iulie, unde cele trei trupe din Ungaria vor concerta alaturi de Dead Vows, Kingdom si doua trupe autohtone. Rádi Gábor-bas, Schindler Dávid-tobe, László Márk-voce si singura fata din turneul lor, Nagy Jennifer-chitara au reusit sa-si lanseze un prin Ep numit "Nothing To Lose" ce propune un punk-hardcore agresiv, plin de energie. Ascultati-l si online, merita: www.myspace.com/nothinghc.


Trupa Libido Wins, nu pentru prima data in Romanaia, originara din Szentes, Ungaria, vine cu un stil diferit si nou pentru tara noastra, un stil numit primul val de screamo. Formata din 5 baieti destul de tineri si anume Laci-chitara, Gabor-chitara, Tibi-tobe, Petike-bas si Adam-voce au lansat un prim album full lenght numit Q.E.D., noua cantece pline de pasiune, agresivitate, ura sau emotie. Daca nu sunteti obisnuiti cu acest stil sau cu atatea sentimente exprimate intr-un singur album, Q.E.D. se poate downloada gratuit de pe adresa lor de myspace: www.myspace.com/libidowins.


Plan Beer, formata din Tomi-chitara si voce, Buda-chitara, Marszel-bas si voce si Bence-tobe presteaza un punk mai melodic, dar destul de agresiv. Lansarea ep-ului lor, ce consta in 7 cantece (12 minute in total) a avut loc in mai, anul curent, disc ce poate fi ascultat si pe adresa lor de myspace, www.myspace.com/planbeer. Ei ne vor incanta, alaturi de celelalte 6 trupe in concerul de pe 16 iulie din Suburbia.


Coercion, trupa de hardcore-punk din Constanta, s-a format in anul 2007 in ianuarie. Muzica lor se canta rapid, un punk cu teme socio-politice destinata pustilor urati si grasi,ce nu se inteleg bine cu prietenii sau parintii lor, cei care nu se integreaza in societate. Formatia, formata din 4 baieti tineri, este foarte cunoscuta in undegroundul din Romania, avand la activ foarte multe concerte, mai ales in capitala, dar daca nu i-ati ascultat pana acum puteti asculta demo-ul lor pe myspace, lansat acum cateva luni: www.myspace.com/coercionct.


Formati in iarna anului 2008, incepandu-si propriu-zis activitatea compozitionala in ianuarie 2009, Stoned Addams este o trupa de punk/street punk din Bucuresti. Repertoriul lor actual numara 8 piese proprii plus un cover, dupa celebra piesa de la The Ramones Blitzkrieg Bop. Si-au facut debutul scenic pe data de 9 mai la aniversarea de 2 ani a clublui Live Metal Club , la scurt timp concertand in cadrul concertului DIY organizat de Anopsia, Off the air, Punk!, pe data de 31 mai anul curent, in Hanu' cu Tei. Stoned Addams au fost bine primiti atat de publicul amator de metale cat si de punkeri, si deja au in plan imbogatirea considerabila a setlistului si cat mai multe concerte.
avatar
Diazenis
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: ORDERCHAOS FEST - 15 & 16 IULIE 2009

Post  Diazenis on Sun Jul 12, 2009 8:17 pm

ORDERCHAOS FEST LIVE ONLINE!!!Sa va imbracati frumos si sa va pieptanati ptr ca Orderchaos Fest se va transmite live pe net!

Cei de la Sekazone vor fi prezenti in Suburbia.

link aici: http://events.sekazone.07x.net/?page_id=11

http://www.anopsia.tk
avatar
Diazenis
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: ORDERCHAOS FEST - 15 & 16 IULIE 2009

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum