Koffin Kats @Cluj Update

View previous topic View next topic Go down

Koffin Kats @Cluj Update

Post  Diazenis on Wed May 12, 2010 8:41 am

KOFFIN KATS – psychobilly (Detroit-US)
COWBOY AND THE CORPSE – surf-punk, country (Wales-UK)
HAOS – punk (Timisoara-RO)
29 mai 2010 in IRISH AND MUSIC PUB-CLUJ
ora 20.00
bilet 15 lei
un eveniment: BHCB, TBC, TBA



Koffin Kats sunt un trio de psychobilly din metropola americana Detroit. Fuziuni de la swing la rockabilly classic cu o energie inflacarata si vampireasca a la legendarii “The Misfits”, trupa trezeste o chimie speciala in corpurile muritorilor de rand.

S-au format in anul 2003 de vocalistul si contrabasistul trupei Vic si chitaristul Tommy Koffin. Primul album s-a lansat in 2004 cu titlul simplu “ Koffin Kats”

De atunci Koffin Kats au 6 ani de turnee lungi si obositoare in toate colturile lumii si dupa cum ziceau ei, nici nu au de gand sa se opreasca vreodata

La ora actuala sunt considerati “top act” din scena internationala de punk /rockabilly. Sunt cunoscuti ca trupa care e mereu in turnee, isi iubesc fanii incat sunt in stare sa concerteze oriunde, trebuie doar sa ii chemi.

Discografie:

Forever For Hire (2009)
Drunk In The Daylight (2008)
Straying From The Pack (2006)
Inhumane (2005)
Koffin Kats ( 2004)

Line-up:

Vic Victor -Vocal, Contrabas
Ez Ian- Chitara, backing vocal
Eric “e Ball” Walls – Drums/ backing vocal


Trupele de deschidere :

Haos
http://www.myspace.com/haosro - Prima trupa de punk din Cluj care vine dupa imediat 20 de ani in premiera la Cluj!

Cowboy and The Corpse -rockabilly din Tara Galilor
http://www.myspace.com/cowboyandthecorpse
avatar
Diazenis
Admin


View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum