Alfatec @Obey - 21/03

Go down

Alfatec @Obey - 21/03

Post  Diazenis on Thu Apr 15, 2010 9:00 am

pagina.de.stânga – Recenzie concert Coercion! şi Alfatec @ Obey Club, Bucureşti (21 Mar 2010)

pagina.de.stânga a fost la concert şi i-a plăcut. Şi-a întins tentaculele roşii peste tot! Muahaha! Glumesc. Am împărţit nişte fanzine şi în rest, am dansat ca nebuna.

Obey e un loc extraordinar de mic şi de drăguţ, motiv pentru care lumea s-a simţit în general bine. Păcat de banner-ul mare cu Vans atârnat stupid pe un perete adiacent unui alt perete pe care se află un stencil cu „Capitalism Is Crisis”. Well, nu ai ce şi cui să ceri, mai exact, până se deschide Underworld, o ardem aiurea. Haaai odată!!!

În rest, a fost suficient de haios că lumea dansa, de la mic la mare, de la fată la băiat, de la plebeu la manager de club. La 8 lei intrarea şi 7 lei berea, nu aveai cum să nu dansezi.

Un sunet foarte bun (thumbs up for domnul sunetist!!!), organizare ad-hoc, instrumente cărate de pe la prieteni şi un soi de bufet suedez (adică bagi lingura în oală şi haleşti) pentru cei de la Alfatec au făcut ca evenimentul să fie unul reuşit. Ne place în Obey şi sperăm să mai vedem concerte acolo. Poate mai bine organizate, din toate părţile implicate.

Coercion!, ca de obicei, au rupt gura târguşorului (incredibil dar adevărat, cică ar fi fost vreo 50 de plătitori... zic incredibil pentru că cine nu a călcat în Obey nu are idee cât exact este de MIC), iar Alfatec au debordat de o energie care mă face să-mi pun întrebări.
avatar
Diazenis
Admin


View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum