Kokomo @Underworld - 14/04

Go down

Kokomo @Underworld - 14/04

Post  Diazenis on Thu Apr 15, 2010 8:56 am

pagina.de.stânga – Recenzie concert Kokomo @ Underworld, Bucureşti (14 Apr 2010)

Sehr geehrte Damen und Herren!

Adică stimabili şi stimabile, concertul Kokomo... Nu, hai să începem cu începutul: Vinerea trecută s-a deschis Underworld! S-a redeschis, that is, pentru a treia oară. Cine nu-şi aduce aminte de primul Under să stea jos! Glumesc, dar era locul ideal. Era THE PLACE! Dispăru, şi re-apăru sub forma unui „bar pirat”, care a ţinut puţintel dar nu a trecut neobservat! Pentru a treia oară, cum ziceam, s-a redeschis „acasă”. A fost inaugurat cu o petrecere monstru, dovedindu-se neîncăpător.


Neîncăperii ăsteia i s-a demonstrat relativitatea ieri, când a avut loc primul concert din noul Under, cu trupa Kokomo din Germania. Au sosit la concert 50 de plătitori, unul şi unul, şi totuşi cămăruţa de jos nu a fost arhiplină, ceea ce înseamnă că în Under e loc cam de...să zicem, 80 de persoane care să nu se omoare. Dacă vreţi să vă omorâţi, vă rugăm să ne lăsaţi casa în pace şi să vă duceţi în altă parte!


Aşa, concertul a fost extraordinar! Deşi avizaţi prieteneşte de patron cum că zgomotul în exces cauzează amenzi ameţitoare, nemţii nu s-au oprit din făcut zgomot! Zgomot încet. Da, se poate! Cu uşi închise şi printre prieteni, zgomotul Kokomo ne-a ameţit şi ne-a amorţit pe toţi. O mini instalaţie de lumini a completat atmosfera. În afară de faptul că aceşti über-Menschen (în sensul haios al cuvântului „über”...) au venit cu cireada de amplifuri după ei (şi că ştiau să şi folosească tot ce aveau...), au mai venit şi cu o valiză de stuff (aka merch) DIY (şi frumos DIY, nu porcării). Bottom line, Kokomo au arătat că poţi să ai o atitudine relaxată fără fiţe! Haha! Serios acum, nu e nimic în neregulă cu a asculta şi altceva decat punk!


Aşa, concertul a fost primit frumos de public, de la oamenii cu tricouri cu deftones, până la oamenii setaţi pe post-rock, de la punkişti la metalişti, oameni din toate ariile (şi cu tot soiul de moduri de a gândi) s-au lăsat hipnotizaţi de international bright young things, care, by the way, cică au deschis pentru The Legendary Pink Dots in the past (care vin la noi ASTĂZI în Control).
avatar
Diazenis
Admin


View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum