GIVE HAITI A CHANCE! - 28 FEB @Suburbia Club

Go down

GIVE HAITI A CHANCE! - 28 FEB @Suburbia Club

Post  Diazenis on Mon Feb 08, 2010 10:53 am

Ce?
Eveniment de strângere de fonduri pentru Haiti.

Cine?
Organizează: pagina.de.stânga (organizaţie "ad-hoc"), Anopsia Radio Station (booking events), Club Suburbia.

Cum?
Proiecţii cu videoclipuri Crucea Roşie. Concert punk-rock, cu trupele Alarma!, 747, Tarabostes, Coercion. Aceste trupe vor veni să cante gratuit, iar toţi banii strânşi din intrare, precum şi donaţiile adiţionale, vor fi direcţionaţi către Crucea Roşie din Haiti. Preconizăm să strângem în jur de 1000 de euro (sperăm noi că cel puţin).

Când şi unde?
Pe 28 Februarie, în Club Suburbia. Concertul o să înceapă la ora 20 fix!

De ce?
Fiindcă ştim că situaţia din Haiti nu se limitează la dezastrele provocate de cutremurul recent, ci de faptul că Haiti este nu numai una dintre cele mai sărace ţări, dar şi una dintre cele unde se întâmplă cele mai şocante violenţe.


Despre eveniment

Evenimentul se va desfăşura efectiv în seara de 28 Februarie 2010, în Clubul Suburbia, unde va avea loc un concert caritabil, cu trupele de punk Alarma!, 747, Tarabostes, Coercion şi Cobe. Acestea sunt dintre cele mai cunoscute trupe de punk 100% underground şi DIY din „estul” României actuale.

Între set-urile fiecărei formaţii, se vor proiecta scurte videoclipuri cu imagini despre Haiti, în general (nu axate numai pe cutremurul recent).
După şi înainte de concert, muzica va fi selectată de Anopsia.

Înainte de acest eveniment, se va face campanie pentru strângerea de fonduri, se vor împărţi fluturaşi, se vor lipi afişe. De asemenea, se vor amplasa cutii pentru donaţii în diverse alte locaţii.

avatar
Diazenis
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: GIVE HAITI A CHANCE! - 28 FEB @Suburbia Club

Post  Diazenis on Mon Feb 22, 2010 6:24 pm

Cei de la Cobe s-au retras din line-up, dar va incanta auzul alta trupa noua pe scena din Suburbia, deci va asteptam de la 20 duminica in club!
avatar
Diazenis
Admin


View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum