KOFFIN KATS IN CLUJ

Go down

KOFFIN KATS IN CLUJ

Post  Diazenis on Thu Feb 04, 2010 7:04 am

data - 29 mai 2010
ora - 20.00
intrare - 15 lei
locatie - irish pub, CJ (RO)
trupe - koffin kats
haos
mauser
schlitz


avatar
Diazenis
Admin


View user profile

Back to top Go down

Re: KOFFIN KATS IN CLUJ

Post  Admin on Wed Mar 31, 2010 8:56 am

Comunicat de presă

In data de 29 mai 2010, sambata, ora 20:00, Irish Music Pub in colaborare cu colectivele de organizatori: BHCB (Bistritz Hardcore Brigade)& TRASHILVANIA si TBA CREW BOOKING te invită la un eveniment in premiera pentru Cluj Napoca: concert cu trupa americana de psychobilly Koffin Kats.

Trupele de deschidere:

Haos (punk, Timisoara)
Mauser ( indie/post-punk, Cluj)
Schlitz (pop/punk, Cluj)

Intrarea la acest eveniment va costa 15 lei, biletul se va putea cumpara doar la fata locului in ziua concertului.


KOFFIN KATS

Koffin Kats sunt un trio de psychobilly din metropola americana Detroit. Fuziuni de la swing la rockabilly classic cu o energie inflacarata si vampireasca a la legendarii “The Misfits”, trupa trezeste o chimie speciala in corpurile muritorilor de rand.

S-au format in anul 2003 de vocalistul si contrabasistul trupei Vic si chitaristul Tommy Koffin. Primul album s-a lansat in 2004 cu titlul simplu “ Koffin Kats”

De atunci Koffin Kats au 6 ani de turnee lungi si obositoare in toate colturile lumii si dupa cum ziceau ei, nici nu au de gand sa se opreasca vreodata

La ora actuala sunt considerati “top act” din scena internationala de punk si rockabilly. Sunt cunoscuti ca trupa care e mereu in turnee, isi iubesc fanii incat sunt in stare sa concerteze oriunde, trebuie doar sa ii chemi.

Discografie:

Forever For Hire (2009)
Drunk In The Daylight (2008)
Straying From The Pack (2006)
Inhumane (2005)
Koffin Kats ( 2004)

Line-up:

Vic Victor -Vocal, Contrabas
Ez Ian- Chitara, backing vocal
Eric “e Ball” Walls – Tobe/backing vocal


http://www.koffinkatsrock.com/
http://www.myspace.com/koffinkats
www.last.fm/music/Koffin+Kats
Haos www.myspace.com/haosro


Haos este o formatie timisoreana de atitudine politico-sociala si este prima trupa de punk din Romania. Trupa s-a infintat in 1991 dar radacinile sunt ancorate in fostul regim comunist. Prin formatie s-au perindat mai multi oameni care, apoi si-au facut alte trupe precum Dan Nichici "Nexantes" care in 1993 a plecat si si-a facut trupa Terror Art, in 1995 au plecat chitaristul Cristi Miclea "Mashi" si Adi Iacob "Tzava" care au pus bazele trupei Implant pentru Refuz, in 2003 pleaca tobarul Adi Paraianu care evolueaza mai departe la trupa Persona.
Trupa a avut zeci si zeci de concerte in tara si in strainatate si a fost si este implicata activ in mai multe proiecte, organizare de concerte etc: ideea festivalului Underground din Timisoara, Zilele Pamanatului, Food Not Bombs, No Border etc."


Line up:
Andrei-chitara voce
Mircea – tobe
Arthur- bas si backing vocal
Mauser http://www.myspace.com/mauserband


Mauser a pornit la drum in 2006 in Cluj, din iniativa lui Toma, un vocalist plin de ideei, energie si charisma. Alaturi de el se mai afla Dan (chitara), Adi (bass) si Cosmin (tobe). Sound-ul si imaginea Mauser se bazeaza inca de la inceput pe un concept bine inchegat, ce imbina stilul si atitudinea indie rock din zilele noastre cu reminescentele culturale ale defunctului Imperiu Austro-Ungar si cu diverse influente din curentele avantgardiste ale secolului XX. Formatia s-a remarcat in 2007, mai intai prin concertele locale, apoi prin aparitii la festivaluri de vara ca Stufstock sau Fanfest. Au urmat si cateva concerte in Bucuresti, unde multumita si Internet-ului, Mauser a dobandit un numar semnificativ de admiratori. Pe parcursul lui 2009 formatia na lucrat intens la imprimarile primului album. Si iata ca “ARTillery’s Band” este gata sa ajunga la public


Line up:
Toma- voce
Dan- chitara
Adi- Bass
Cosmin- Tobe


Schlitz http://www.myspace.com/schlitzband

“Este a doua oară când văd trioul punk, care cântă pe două voci, la o diferenţă de cinci-şase săptămâni. Mi-a făcut impresia unei formaţii cu poftă mare de cântat. În seara asta am aflat că solistul, care este din Bistriţa, a aşteptat doi ani ca să pună trupa asta la punct.
Schlitz a reuşit să încălzească bine atmosfera pentru Ati & The Shadowbirds. Unii îmi spuneau că seamnănă cu Descendents (colegii de generatie a celora de la Pixies şi REM), alţii comparau trupa cu Green Day (epoca Dookie), iar eu aveam o vagă imagine în minte a primelor albume Police cântate foarte murdar. Comunicarea între artişti pe scenă, contactul vizual cu publicul şi căldura emanată de notele originale ale trupei m-au impresionat plăcut. S-a dovedit o evoluţie clară în ultima lună de zile. Ţineţi-o tot aşa!” www.czb.ro
Au deschis pentru trupe ca:
Emil
The Tazmanian Devils
Ati Edge & The Shadowbirds

Line-up:
Cosmin “Kalu- voce chitara
Domnul Dan- bas si backing vocal
Tudor- tobe
avatar
Admin
Admin


View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum